Розчавлена бульба з розмарином
Рецепти Харчування

Розчавлена бульба з розмарином

Share Button

Дуже цікавий рецепт для всіх шанувальників бульби, картоплі, магдебурки та бараболі.

Порада: Бульбу беріть зовсім маленьку. Розмарин, краще, використовувати сушений.

Час приготування:

  • Підготовка — 5 хвилин
  • Приготування — 45 хвилин
  • Загалом — 50 хвилин

Складові:

  • Червона бульба (маленька) — 700 грам
  • Оливкова олія — 1 столова ложка
  • Вершкове масло — 2 чайні ложки
  • Часник — 2 зубчика
  • Розмарин — 1 чайна ложка
  • Сіль та перець

Рецепт приготування розчавленої бульби

  1. Розігріти духовку до 200 °C
  2. Покладіть бульбу у велику каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння та варіть 12-15 хвилин, поки картопля не розм’якне
  3. Розтопіть вершкове масло та змішайте його з роздавленим часником та розмарином
  4. Злийте воду з картоплі та покладіть її на змазане олією деко. За допомогою товкача, обережно, роздавіть бараболю. Помажте зверху вершковим маслом.
  5. Запікати 25-30 хвилин до утворення хрусткої шкуринки
  6. Додайте сіль та перець за смаком

Смачного!

Джерело: livinglou.com

Коментарі