Маринована червона цибуля з перцем Хабанеро
Рецепти Харчування

Маринована червона цибуля з перцем Хабанеро

Share Button

Всім шанувальникам мексиканської кухні. Маринована червона цибуля з перцем Хабанеро, традиційний рецепт якої походить зі штату Юкатан, стане прекрасним наповнювачем для різних такос, начос та буріто.

Маринована червона цибуля з перцем Хабанеро швидко готується та зберігається тривалий час. Перець Хабанеро можна замінити звичайним чилі. Проте зважайте, що Хабанеро значно гостріший, тож чилі треба більше.

Інгредієнти:

  • 1 червона цибуля середнього розміру
  • 1/2 свіжого перцю Хабанеро
  • 470 мл яблучного оцту (2 чашки)
  • 1 чайна ложка свіжого та подробленого орегано
  • дрібка солі

Приготування:

  1. Поріжте тоненькими скибочками червону цибулю та перець та покладіть в стерильну банку
  2. Додайте туди сіль, дрібно порізаний орегано та яблучний оцет
  3. Все перемішати, оцет має покривати цибулю
  4. Поставте, щонайменше, банку на 4 години в холодильник
  5. Зберігається така маринована червона цибуля з перцем Хабанеро, щонайменше 2 тижні

Смачного!

Коментарі