Літній суп з городу
Рецепти Харчування

Літній суп з городу

Share Button

Зелені помідори, червоні помідори, ріпа, цукіні, морква, петрушка, оливи та шинка в одній каструлі! Саме таким має бути сезонний літній суп з городу. Його яскравий смак надасть Вам сил та натхнення. І, незважаючи на довгий список складових, легкий в приготуванні.

Городній сезон досить швидкоплинний. Це означає, що насолодитись супом, приготованим із свіжезібраних овочів, ми можемо протягом досить короткого проміжку часу. Звісно ж, можна законсервувати декілька банок, але, погодьтесь, це буде зовсім не теж саме.

Складові для 4-х літрової каструлі:

  • 5 великих червоних помідорів
  • 4 зелених дрібно порізаних помідори
  • 1 цукіні середнього розміру, потертий на велику тертку
  • 1 ріпа, потерта на велику тертку
  • 1 дрібно порізана цибулина
  • 300 грам порізаної моркви
  • 300 грам шинки (мисливські ковбаски) — дрібно порізана
  • 250 мл чорних оливок без кісточок
  • Пучок дрібно порізаної петрушки
  • 1 столова ложка паприки
  • 1 перець чилі
  • 4 столових ложки масла гхі
  • Часник за смаком

Рецепт приготування супу

  • Розтопіть 2 ложки масла гхі з паприкою та та перцем чилі в каструлі для приготування супу.
  • Додайте червоні помідори та протушкуйте їх 10 хвилин.
  • Тим часом, на пательні підсмажте цибулю до золотистого кольору в 2 ложках масла гхі та додайте порізану моркву. Продовжіть смажити протягом кількох хвилин. Після закінчення підсмажку пересипте в каструлю.
  • Покладіть ріпу, зелені помідори та шинку в каструлю. Залийте в каструлю воду, доведіть до кипіння та кип’ятіть протягом 20 хвилин.
  • Наприкінці додайте цукіні, часник, порізані оливки, петрушку та кип’ятіть ще протягом 5 хвилин.

Порада: Оливки та ковбаски, якщо Ви обрали їх, зазвичай, вже мають солоний смак і, в цьому випадку, суп можна не досолювати.

Смачного!

Джерело: homesteaddiet.com

Коментарі