Коржики, що не потрібно випікати
Рецепти Харчування

Коржики, що не потрібно випікати

Share Button

Любителів здорового харчування порадую ще одним рецептом простеньких коржиків. Їх не потрібно випікати, а поживна цінність дасть фору й деяким овочевим салатам, бо ж до його складу входить стільки корисних компонентів.

Отже, щоб приготувати ці суперлегкі коржики, Вам знадобиться:

  • 1,5 склянки фініків
  • Чверть склянки сирих мигдальних горіхів
  • 3/4 склянки вівсянки
  • 2 столові ложки лляного насіння
  • 1 столова ложка насіння чіа або, як його ще називають, шавлію іспанського
  • Чверть склянки кокосової стружки
  • 2 чайні ложки кориці
  • 1 столова ложка порошку маки (продається в магазинах здорового харчування)
  • 2 столові ложки води
  • 1 чайна ложка оливкової олії (бажано першого віджиму)

Приготування

  1. Додайте всі компоненти, окрім води та олії, в блендер чи кухонний комбайн до утворення однорідної пухкої маси.
  2. Додайте води та олії, ще раз добре перемішайте. Суміш має стати липкою.
  3. Коли тісто сформується в один великий шматок, вийміть його з процесору. Розкатайте його в кульки та придавіть виделкою. Чи помістіть між двома листами пергаменту, розкатайте та використайте ніж для нарізки форми печива.
  4. Викладіть печиво на деко та поставте в холодильник для охолодження. Зверху можна покласти якогось джему чи варення.

Такі чудові та легкі в приготуванні коржики, стануть у нагоді для будь-якого перекусу для всієї сім’ї.

Сподіваємось, що Вам стануть у нагоді такі нескладні ласощі. Вони і стіл прикрасять, і здоров’я родини покращать. Та й дітки з задоволенням до Вас приєднаються! Смачного!

Коментарі